Domov O nas Islamske teme Obvestila Kontakt
PRVI OBISK MAG. ELVEDINA PEZIĆA V ORGANIZACIJI KULTURNEGA DRUŠTVA SREDNJA POT IZ SLOVENIJE
V soboto 08.07.2017 si je cenjeni predavatelj mag. Elvedin Pezić, kljub zasedenem urniku vzel del svojega dragocenega časa, da obišče Slovenijo. Odzval se je povabilu Kulturnega društva Srednja pot, ki je organiziralo javno tribino. V sklopu tribine je izvedel dva predavanja v prepolni dvorani (Modra dvorana - Ljubljana), katero je zapolnilo več kot 300 udeležencev.
Organizator se je potrudil, da udeležence, ki so se odzvali v rekordnem številu, kljub temu da je čas dopustov, ugosti in sprejme po svojih najboljših močeh. Kulturno društvo Srednja pot je do danes organiziralo dva obiska uveljavljenih predavateljev iz Bosne in Hercegovine. Prvič pa je bilo organizirano v obliki javne tribune. Poleg dveh predavanj je bilo v programu vključeno tudi petje ilahij in sevdalink s strani g.Semina Rizvića, ki iskreno rečeno ni nikogar v dvorani pustil ravnodušnega.
Pred začetkom dogodka, so cenjeni gostje izkoristili priložnost in si ogledali potek izgradnje izobraževalnega centra Kulturnega društva Srednja pot v Ljubljani in z molitvami prosili Vsemogočnega Allaha, da olajša zaključek del in da bodoči center blagoslovi kot mesto, ki bo v korist izobraževanju muslimanov in ravno tako drugih državljanov te lepe dežele.
Prosimo Vzvišenega Allaha, da nagradi našega predavatelja mag. Elvedina Pezića in g.Semina Rizvića z največjo nagrado, kot tudi vse ostale, ki so s svojo prisotnostjo polepšali ambient. Pozivamo Vas, da nas obiščete v naših prostorih na Tbilisijski 83a in izkoristite brezplačen program, učenje arabskega jezika, Kuranskega pisma, komentar hadiske zbirke Rijadu-s-salihin, splošnih islamskih predavanj in razlaga osnovnih islamskih obredov ter ostalih koristnih programov.

Vse dodatne informacije o Kulturnem društvu Srednja pot lahko dobite na internetni strani www.srednjapot.si, na facebook strani www.facebook.com/srednjapot, ali pa na elektronskem naslovu kdsrednjapot@gmail.com.


Društvo Srednja pot.